ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Η ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ…

Zone Press Αθλητικά

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΟΥΤΣΗ

Αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή της Θέτιδας Βούλας και πολυνίκη προπονητή του ελληνικού γυναικείου βόλει Γιάννη Νικολάκη εξασφάλισε ο Βασίλης Ντούτσης για το zonepress.gr , μετά τον φιλικό αγώνα στην μνήμη του αδικοχαμένου προπονητή της Θέτιδας Βούλας Χρήστου Παπαθανασίου μεταξύ Θέτιδας Βούλας-Παναθηναικού.

Θεωρείς κόουτς ότι με την άνοδο του Παναθηναικού και του Πάοκ, την παρουσία του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού, τις σταθερές αξίες των ομάδων από τις Κυκλάδες, αλλά κι από την παρουσία της Θέτιδας, μιλάμε γιά μία αναγέννηση του ελληνικού γυναικείου βόλει? ….

Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και επιτυχίες για τους στόχους πού έχουν θέσει οι διοικήσεις των ομάδων. Σίγουρα η φετινή χρονιά δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο από όλες τις ομάδες, δείχνει μιά ισχυροποίηση του ελληνικού γυναικείου βόλει, κυρίως σε επίπεδο πρωταθλήματος, σίγουρα οι προσθήκη των δύο μεγάλων ομάδων του Πάοκ και του Παναθηναικού,σύν των δύο σταθερών αξιών των τελευταίων χρόνων Νάξου και Θήρας δίνουν άλλη αίγλη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από κεί και πέρα σίγουρα για την ομάδα της Θέτιδας, στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό βόλει και να βρίσκεται στην ελίτ του πρωταθλήματος. Και αυτό είναι καλό για την πόλη, καλό και για τον σύλλογο.

Μετά την μακρά πορεία πρωταθλητισμού κόουτς θεωρείς ότι στην Θέτιδα βρήκες το λιμανάκι σου? …

Κοίτα η δουλειά του προπονητή είναι να ανταπεξέρχεται και να υλοποιεί τους στόχους των διοικήσεων. Σίγουρα τα τελευταία μην πώ 25 χρόνια, οι στόχοι των ομάδων πού προπόνησα ήταν καθαρά πρωταθλητισμού, με τα προβλήματα, τα κύπελλα την πίεση την τοξικότητα κάποια στιγμή πού βρήκα στα ντέρμπι αιωνίων. Από κεί και πέρα όμως οι στόχοι πού έχει θέσει η Θέτιδα, είναι πρωταθλητισμός, κάνω πρωταθλητισμό με τα κορίτσια, άν θα βγείς τετράδα, άν θα βγείς πέμπτη έκτη θέση για μένα δεν αλλάζει ο στόχος πού έχει θέσει ο Γιάννης ο Νικολάκης, είναι πάντα να οδηγεί την ομάδα του όσο πιό ψηλά γίνεται και όσο πιό κοντά στον στόχο πού έχει τεθεί.

Κόουτς ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος πού ξεκινά την άλλη εβδομάδα άν θεωρείς ότι έχουν κλειδώσει οι τρείς πρώτες θέσεις, η τέταρτη έχει κριθεί?
Νομίζω είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα και μπορώ να το πώ έτσι με πλήρη σιγουριά αφού οι τρείς πρώτες θέσεις έχουν κλείσει από Ολυμπιακό Θήρα και Παναθηναικό, από κεί και πέρα για την τέταρτη θέση υπάρχουν τρείς τέσσερις ομάδες πού την διεκδικούν, μεταξύ της οποίας και η δικιά μας, αλλά χωρίς άγχος εμείς θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε από την Νάξο και τον Άρη, αλλά οκ αυτό θα είναι τεράστια επιτυχία για την Θέτιδα να την κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αλλά για μένα το πιό σημαντικό είναι να σταθεροποιηθείς και να βρίσκεσαι τα επόμενα χρόνια στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα