ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ: Ο ΠΙΤΙΝΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΟΓΛΟΥ…

Zone Press Αθλητικά

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΟΥΤΣΗ

”Το ιδανικότερο ποδαρικό για το 2020. Υ.Γ. Ας αφήσουμε τον Ντίνο προσηλωμένο στον στόχο του. Και μην τον συγκρίνετε με κανέναν. Είναι για μεγαλύτερα πράγματα.”

Mε αυτό το τουίτ ο Κώστας Τσαρτσαρής πήρε θέση για τον Ντίνο Μήτογλου και εξηγεί στο Βασίλη Ντούτση τους λόγους που το έκανε.

 

Για το τί τον έκανε να τουιτάρει αποκλειστικά τον Ντίνο.

Η όλη του εμφάνιση και όλο αυτό πού ακολούθησε και ο κόσμος άρχισε να λέει πολλές κουβέντες μεγάλα λόγια και ξέρω λόγω πείρας ότι όλο αυτό μπορεί πολύ εύκολα να σε βγάλει από τον δρόμο σου, οπότε έχοντας και μία προσωπική γνωριμία με τον Ντίνο προσπάθησα και με τον τρόπο μου να τον προστατεύσω από όλο αυτό. Καλά τα λόγια αλλά άμα δεν δουλέψεις σε αυτό το επίπεδο καταλαβαίνεις….

Περί νέου Τσαρτσαρή…

Κοίτα άν κάποιος αθλητής βάζει στόχους μικρούς ή μεγάλους, ενώ είναι πιό πίσω από αυτά, καλό είναι αυτό να μην το βγάζει πρός τα έξω για να έχει ντέ και καλά μιά καλύτερη εικόνα πρός τον κόσμο, για αυτό είναι καλύτερο για τον εαυτό του να τον κρατά προσγειωμένο, αυτό βέβαια είναι μία άποψη δική μου, δεν ξέρω άν αρέσει στον κόσμο, αλλά έτσι λειτουργούσα εγώ. Προσπαθούσα να κρατάω μικρό καλάθι, να εμφανίζω τα πράγματα λίγο πιό απαισιόδοξα από ότι είναι ώστε να είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου χωρίς περισπασμούς.

Περί στοιχείων του εαυτού του στον Ντίνο…

Κοίταξε είναι αδόκιμο αυτήν την στιγμή να κάνουμε συγκρίσεις, διότι άλλη εποχή τώρα. Καταρχάς ο Ντίνος έχει περισσότερα στοιχεία από μένα, αλλά η διαφορά είναι ότι εγώ είχα την τύχη να έχω κάποιους εξαιρετικούς συμπαίκτες ώστε να ενισχύουν με το παιχνίδι τους τα στοιχεία τα δικά μου. Νομίζω όμως για τον Ντίνο ότι ο χρόνος και η πορεία καθενός θα δείξει τό πού μπορεί να φτάσει. Εγώ βλέπω έναν Ντίνο, ο οποίος είναι πιό αθλητικός από ότι ήμουν εγώ, κάτι το οποίο επιτάσσει και το σημερινό μπάσκετ. Κατά τα άλλα έχει και πολύ καλό σούτ, μπορεί να παίξει και με πλάτη, μπορεί να πασάρει και καλύτερα και να παίξει και καλύτερη άμυνα. Αυτό είναι το καλό με τον Ντίνο, ότι βλέποντας τον ξέρεις ότι θα βελτιωθεί κι ότι θα πάει ακόμα καλύτερα. Δεν βλέπεις δηλαδή ότι έχει ταβάνι και αυτό είναι γοητευτικό και σε κάνει να ανυπομονείς για το μέλλον, για να δείς πού μπορεί να φτάσει αυτό το παιδί, άν θα πιάσει τις προοπτικές του.

Για την παρουσία του Πιτίνο και πόσο θα βοηθήσει…

Βεβαίως ο κύριος Πιτίνο είναι ένας άνθρωπος πού έχει φάει με το κουτάλι το μπάσκετ, έχει δουλέψει πάρα πολύ με αυτές τις ηλικίες και βλέπω ότι ο Ντίνος έχει ανέβει και πολύ ψυχολογικά με την παρουσία του κυρίου Πιτίνο, έχει πάρει τα πάνω του, δουλεύει διαφορετικά και βγάζει ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα