Κατερίνα Καινούργιου: To bullying, ο Μουτσινάς, η Ηλιάκη και οι “περιβόητες” σχέσεις της

Gossip News

Υπήρξε μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στο «Δέστε τους», από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου. Μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πώς δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν”.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Καταρχάς, όπως ήδη διαπιστώσατε διαβάζοντας το lead, για το bullying που δέχθηκε στην εργασία της. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής της στο TV Έθνος.

Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτής της κατάστασης γύρισες σπίτι και έκλαψες;

Πολλές φορές. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά μου και δίνω πολλή αγάπη.

Με τη Μαρία Ηλιάκη θα συνεργαζόσουν ξανά;

Δεν νομίζω. Χαίρομαι που η κοπέλα είναι καλά. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία είχε κάνει τον κύκλο της και η καθεμία έχει πάρει άλλον δρόμο.

Με τον Νίκο Μουτσινά;

Ναι, σε κάτι πολύ διαφορετικό. Όχι στο πρωινό που το κάνω μια χαρά, ούτε στην εκπομπή του την κάνει και εκείνος μια χαρά. Αν μας έλεγαν πχ να κάνουμε μαζί ένα βραδινό ή κάτι άλλο, ίσως το κάναμε.

Tοποθετήθηκες σε «φανταστικό» δημοσίευμα που σε έμπλεξε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον φερόμενο σύντροφό της. Τι έγινε τελικά με αυτήν την ιστορία;

Έλα μου ντε. Με πολύ χιούμορ το αντιμετώπισα. Με την Κωνσταντίνα έχω κάνει παρέα στο παρελθόν. Πια δεν έχουμε καν κοινές παρέες. Τον άνθρωπο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον έχω γνωρίσει στο παρελθόν κοινωνικά.

Όταν διαβάζεις ψευδή δημοσιεύματα (σ.σ. ο δημοσιογράφος εννοεί και αναφορικά με τα σχεσιακά της, περισσότερο κιόλας) πώς αντιδράς;

Τις περισσότερες φορές αδιαφορώ. Παλιά στενοχωριόμουν, τώρα πια όχι.

Είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα;

Ναι, και πολύ ήρεμη.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφος που θα έρθει στη ζωή σου;

Να είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που να το ν ερωτευτώ και να με ερωτευτεί πολύ. Έναν μεγάλο και αμοιβαίο έρωτα θέλω.

Οικογένεια και παιδιά τα σκέφτεσαι;

Ναι. Απλά πρώτα θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπό μου και να πω ότι με αυτόν προχωράω στο επόμενο βήμα.Όχι να κάνω μια σχέση ντε και καλά για να κάνω παιδί.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα