Εξακολουθεί η συνεργασία Acun Ilicali-ΣΚΑΪ: Ποιες εκπομπές παίρνουν το “πράσινο φως”

Gossip News

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει ότι θα τροποποιηθούν οι σχέσεις της εταιρείας του Τούρκου μεγαλοπαραγωγού της τηλεόρασης Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ και γι’ αρχή να τονίσουμε ότι δέχτηκε να… μοιραστεί η χασούρα στα έσοδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν πρόσφατα συνάντηση κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Ο Τούρκος, δε, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι με την αλλαγή των όρων του παιχνιδιού το ριάλιτι θα πάρει τα πάνω του από εδώ και στο εξής.

Στον ΣΚΑΪ, από την άλλη πλευρά είναι επιφυλακτικοί και κρατούν μικρό καλάθι, αναγνωρίζοντας εντούτοις ότι η εμπειρία του Τούρκου μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα έστω και αργά. Κατά τη συνάντηση όμως, δεν συζητήθηκαν μόνο τα θέματα του Survivor.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ ζήτησε να ενημερωθεί και για άλλα προγράμματα του Acun που θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στο κανάλι. Από τη νέα σεζόν, φυσικά. 

Μία από αυτές είναι σίγουρα το «The Voice», που έκανε υψηλές πτήσεις στην  τηλεθέαση. Επίσης, το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αλλά και το My style rocks, με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ να εμφανίζεται θετική παρά το ότι ήταν λίγο χαμηλότερα τα νούμερα φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εδώ, βέβαια, τίθεται το ζήτημα τού ποιος/α θα αναλάβει το πηδάλιο της εκπομπής.  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε πρώτο χρόνο, δεν φαίνεται πιθανή επιλογή. Ομοίως και η Σάσα Σταμάτη, μετά την αποτυχία του Ooh Lala και την απομάκρυνσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό. Θα δείξει.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα