Ελένη Φιλίνη: Η περιπέτειά μου με τον δραπέτη-τραγουδιστή

Gossip News

Η Ελένη Φιλίνη συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μας για πολλούς λόγους. Είναι έμφυτο ταλέντο, έχει τσαγανό ως άνθρωπος, μιλάει πάντα σταράτα και είναι και μια κούκλα για την ηλικία της – τη θαυμάζουμε, εννοείται και γι’ αυτό. Συν τοις άλλοις, θα σου δώσει και τις πολύτιμες συμβουλές της, πολύτιμες γιατί είναι ευφυής και με πείρα, ό,τι κι αν σου συμβαίνει. Όποια στιγμή κι αν τη χρειαστείς.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, YFSF, μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό εξαπάτησης που βίωσε πριν κάποια χρόνια. Θύτης ήταν ο επί 17 χρόνια καταζητούμενος παρουσιαστής-τραγουδιστής που συνελήφθη πριν λίγες μέρες.

Εξηγώντας την περιπέτειά της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, είπε:  «Ήταν πριν 15-20 χρόνια. Με πήραν τηλέφωνο από το Σωματείο Ελλήνων  Ηθοποιών και μου λένε “Εντάξει με τα χρήματα που είχες πάρει τηλέφωνο να δώσουμε στον ανιψιό σου του οποίου σκοτώθηκαν οι γονείς και δεν είχε εισιτήριο να πάει στη Μακεδονία”; Πήρε κάποια που έκανε εμένα και τους είπε ότι θα περάσει ο ανιψιός μου, που σκοτώθηκαν οι γονείς του να του δώσουν λεφτά για τα εισιτήρια. Στην πορεία μαθαίνω ότι αυτό είχε γίνει σε πέντε γνωστούς», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, τον γνώριζε, αφού ήταν ένα από τα παιδιά που την επισκεπτόταν ως θαυμαστής στο θέατρο. Άκου να δεις τώρα.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα