“Δύο Ξένοι”: Πόσα χρήματα έπαιρνε η Παπούλια για κάθε επεισόδιο και πόσο συντέλεσε στο ν’ απογειώσει το κασέ της

Gossip News

Αναπολεί το παρελθόν και τις καταπληκτικές στιγμές των 90s, τότε που μεσουρανούσε ως τηλεπαρουσιάστρια “Μαρίνα Κουντουράτου” στους θρυλικούς πλέον “Δύο Ξένους”. Ένα σίριαλ που έχει “γράψει” στη μνήμη όλων μας και μας γεμίζει παράλληλα θλίψη, καθώς αναπόφευκτα το συνδέουμε με τον υπέροχο Νίκο Σεργιανόπουλο και τον τραγικό χαμό του.

Ήταν τότε που η Εβελίνα Παπούλια είχε γίνει διάσημη. Μόλις είχε τελειώσει το σίριαλ με το… κονβόι των χορηγών, που έφερνε πίσω -στο πολλαπλάσιο δε- στο Mega τα λεφτά του μπάτζετ του και ετοιμαζόταν για κάτι νέο. Ήδη το άστρο της είχε ανατείλει “πακέτο” με τη δημοτικότητά της.

 Οι αδρές αμοιβές της δεκαετίας του ’90

Η Εβελίνα, λοιπόν, μπαίνοντας στη χρονομηχανή, θυμάται χαρακτηριστικά και τονίζει σχετικά με το κασέ της: ” ‘Ήμουν θρασύτατη! Είχαν τελειώσει οι “Δυο Ξένοι” και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω “εντάξει, αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα”. Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός “Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις”. Κάνω παύση τότε και του λέω “Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα’ “.

Καταπληκτικά. Έτσι απλά. Αλλά πάλι μιλάμε για τα “ευτραφή” -για όλους μας- οικονομικά 90s. Oπότε… Καλύτερα να μην τα θυμόμαστε, νομίζω, θα μας πιάσει κατάθλιψη – όσους εν πάση περιπτώσει την έχουμε ως τώρα γλιτώσει.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα