Βάσια Τριφύλλη: η έκτρωση, το ψέμα για το οποίο μετάνιωσε και ο Κώστας Χατζηχρήστος

Gossip News

“Έχω πει μεγάλο ψέμα που δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, μ’ έφερε σε δυστυχία. Είναι αυτό που με πονάει… όταν ήμουν έγκυος και το έκρυψα. Πήγα κι έκανα μια έκτρωση μόνη μου. Αυτό είναι κάτι που ακόμα με πονάει πάρα πολύ”. Οι παραπάνω ατάκες ανήκουν στη Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός μιλάει εφ’ όλης της ύλης στη Ρενέ Σαραντινού.Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

Πολλές γυναίκες και συνάδελφοί σου ήταν ερωτευμένες με τον Κώστα Χατζηχρήστο. Πώς κατάφερες να μην τον ερωτευτείς;
Είμαι γεννημένη το 1947, δεν ήμουν γεννημένη το 1918… Οι άλλες οι κυρίες είναι μεγαλύτερές μου. Συμμαθητές μου ήταν η Άννα Βαγενά, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μαριάννα Τόλη, που χάσαμε πρόσφατα. Με πίκρανε πολύ ο θάνατός της. Δίδυμος σαν εμένα, εξαιρετική κοπέλα. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, 3-4 μεγάλες, αυτές ήταν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος της αρπαχτής. Δυο φορές αν έχω κάνει κάτι για να κερατώσω αυτόν που ήμουν μαζί του, που με κεράτωνε, το έχω κάνει, όχι για να το μάθει.

Το έμαθε ότι τον κεράτωσες, του το είπες;
Όχι, δεν του το είπα, το κατάλαβε. Μπορώ να κρύψω τα πάντα. Η παροιμία λέει «κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις». Όταν σε μια ερωτική σχέση κάτι δεν πάει καλά, αλλά εσύ μπαίνεις-βγαίνεις και λάμπεις, ο άλλος απέναντι σου λέει: «Τώρα αυτή γιατί λάμπει, ούτε την… πότισα, ούτε τη φίλησα». Το καταλάβαιναν, αλλά δεν το παραδεχόμουν ποτέ, έλεγα ψέματα

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα