Άκουσε το σούπερ ανεβαστικό -και διεθνές- “Sirens” με Φουρέιρα, Kaan και Snoop Dog

Gossip News

Η κορυφαία, μέχρι στιγμής, συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα οπτικοποιήθηκε. Πρόκειται για επανεκτέλεση της λατρεμένης, της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics από τον Snoop Dog, με τη σφραγίδα και του Kaan.

Το ξεσηκωτικό smash hit, που κυκλοφορεί από την Panik Records, έκανε τους Eurythmics, με τη θεϊκή -έτσι απλά- φωνή της Annie Lennox γνωστούς διεθνώς, ενώ πρόκειται για την πρώτη φορά που δίνουν άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

Πώς φτιάχτηκε

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.
Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα