Κόσμος

Premier League: Πιέζουν για την επαναφορά των πέντε αλλαγών Κλοπ και Γκουαρδιόλα!

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας βρίσκεται στο πλευρό των Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με την επαναφορά των πέντε αλλαγών.

Γκουαρδιόλα και Κλοπ έκαναν την αρχή, ζητώντας την επαναφορά των πέντε αλλαγών στην Premier League. «Σε όλο τον κόσμο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες» τόνισε ο Πεπ με τον Γερμανό να συμπληρώνει: «Δεν είναι πλεονέκτημα για κάποια ομάδα να μπορεί να κάνει πέντε αλλαγές, είναι αναγκαιότητα». Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας στέκεται στο πλευρό των δύο προπονητών και θα πιέσει στην αλλαγή του κανονισμού. Θεωρείται πάντως εξαιρετικά δύσκολο να προβεί κάποια ομάδα σε τέτοια πρόταση εάν δεν είναι βέβαιη ότι θα έχει τη συγκατάθεση των περισσοτέρων συλλόγων για να φτάσει των αριθμό των 14.

Αλλωστε, είναι ο αριθμός που απαιτείται για να αλλάξει ένας κανονισμός στα μέσα της περιόδου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως και τις δυο προηγούμενες φορές ψήφισαν 11 ομάδες υπέρ των πέντε αλλαγών με αποτέλεσμα την απόρριψή της. Αν υπάρχει κάτι νεότερο, αυτή είναι η στάση της Γουέστ Χαμ, με τον Μόγιες να αλλάζει άποψη και να στηρίζει τους Κλοπ – Γκουαρδιόλα…

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα