Ποδόσφαιρο

Άρης: Στο διαιτητικό ξανά για Κοντοβά

Η υπόθεση του Άρη για την αίτηση αναψηλάφησης που κατέθεσε κατά της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Παναγιώτη Κοντοβά.

Σε ένα διάστημα έντονης δικαστικής δραστηριότητας εισέρχεται ο Άρης παράλληλα με την κορύφωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Και μάλιστα σε δυο μέτωπα. Εγχώριο και διεθνές, δηλαδή διαιτητικό και CAS.

Χθες για παράδειγμα εκδικάστηκε στο ανώτατο Ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο η προσφυγή του Οριόλ Λοθάνο στον οποίο η παγκόσμια ομοσπονδία επιδίκασε το ποσό των 750.000 ευρώ ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή και η απόφαση του CAS για τον Τζον Ίμπε που εκδικάστηκε στις αρχές του Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης τελείωσε σε αναστολή ενός χρόνου από την ΦΙΦΑ που του είχε επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το διαιτητικό της ΕΠΟ στο οποίο εκδικάζεται η αίτηση αναψηλάφησης που έχει καταθέσει ο Άρης κατά της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που δικαίωσε τον Παναγιώτη Κοντοβά επιδικάζοντας το ποσό των 27.461,47 ευρώ (αν απορριφθεί η αίτηση του Άρη θα κληθεί να καταβάλλει το 50%).

Οι κιτρινόμαυροι που είχαν εκδώσει και ανακοίνωση θεωρώντας την απόφαση παράνομη και αντίθετη με οποιοδήποτε κανονισμό.

Αυτό που θα υποστηρίξουν σήμερα πέρα από το ότι δεν αποτελεί η σημερινή ΠΑΕ διάδοχο της υπό εκκαθάριση είναι ότι ήδη το ίδιο δικαστήριο είχε ερμηνεύσει διαφορετικά τις προσφυγές των Κουλουχέρη, Φατί, Παπαστεριανού και Παπαζαχαρία απορρίπτοντάς τες ως καταχρηστικές καθώς ανήκουν στην κατηγορία των προσφυγών που έγιναν πολύ πριν το 2016.

Σχετικά Άρθρα

Τζόλης: «Ζω μια τρέλα!»

ZonePress

Η Μαρσέιγ θέλει οπωσδήποτε τον Μίλικ

ZonePress

Ερντογάν για Μπασάκσεχιρ: “Η UEFA θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα”!

ZonePress
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα