Εμετική τοποθέτηση Τσιάρτα: Εναντιώθηκε στην παρουσία του Γιάννη στην αφίσα του «Greece 2021»!

Παρασκήνια

Ενάντια στην επιλογή του Γιάννη σε φώτο για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση τίθεται ο Βασίλης Τσιάρτας.

Την έντονή του αντίδραση στην επιλογή των υπευθύνων της επιτροπής εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάμεσα στα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας στην ιστορία εξέφρασε ο Βασίλης Τσιάρτας σε μια ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook.

Ο παλαίμαχος άσος στην ανάρτησή του αυτή επιτίθεται κυρίως στην πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε αντί του άσου των Μπακς να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο από τον ελληνικό αθλητισμό…

Για παράδειγμα, ένας παίκτης της Εθνικής ομάδας του 1987, ένας της Εθνικής του Euro 2004, είτε κάποιος Ολυμπιονίκης.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Έλληνας παλαίμαχος.

Δείτε την ανάρτηση…

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα