Πίτερς: “Η EuroLeague θα έχει παραπάνω από είκοσι ομάδες”

Euroleague Μπάσκετ

O Άλεκ Πίτερς, εκτός από μπασκετμπολίστας, είναι και μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Παικτών. Και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ELPA μίλησε για την προοπτική τουλάχιστον 20 ομάδων στη Λίγκα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της επέκτασης της EuroLeague, με την αύξηση των ομάδων και φυσικά των αγώνων της κανονικής περιόδου.

«Πιστεύω ότι η EuroLeague θα συνεχίσει να μεγαλώνει και θα έχει περισσότερες από 20 ομάδες στις καλύτερες και μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και κοντά σε αυτή. Περιμένω ότι θα υπάρχουν ανάμεσα στα 60 με 70 ματς στην κανονική περίοδο και μετά τα playoffs σε φουλ έκδοση. Όχι άλλες μακριές, παρατεταμένες σεζόν με περιόδους με χρόνο διακοπής. Τα στάνταρ θα ανέβουν παραπάνω αναφορικά με τις συνθήκες των ταξιδιών, τα παιχνίδια, το πρόγραμμα και την οργάνωση», είπε ο Πίτερς στην επίσημη σελίδα της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, της οποίας είναι μέλος του Δ.Σ.

«η αγάπη για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είναι ασύγκριτη»

Ο Πίτερς αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. Η ερώτηση αφορούσε την αγάπη για το παιχνίδι που έχει συναντήσει στις χώρες που αγωνίστηκε. Και ιδού η απόκρισή του: «Κάθε χώρα (Ρωσία, Τουρκία, Ισπανία, Ελλάδα) έχει διαφορετική αίσθηση και αγάπη για το μπάσκετ και τους παίκτες. Στην Ελλάδα αισθάνομαι την αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό , απ’ όσο την έχω νιώσει προηγουμένως. Οι υποστηρικτές και οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί απέναντί μου κα με έχουν καλωσορίσει από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα για να παίξω εδώ. Καλώς ‘ή κακώς η αγάπη για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είναι ασύγκριτη».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα