Λάρκιν: «Διαφωνώ με το φάουλ που έκρινε το ματς»

Διεθνή Μπάσκετ

Ο Σέιν Λάρκιν σε δηλώσεις του στο «basketnews» εξέφρασε την αντίρρησή του, για το φάουλ που έκρινε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τουρκία, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα της Euroleague με τη FIBA.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της τουρκικής ομάδας:

Για το ματς: «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε. Δεν συμφωνώ πραγματικά με αυτό το φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού για να κριθεί το παιχνίδι έτσι. Αλλά οι διαιτητές παίρνουν τις αποφάσεις και πρέπει να ζήσεις μαζί τους. Ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο ανταποκριθήκαμε αφού βρεθήκαμε πίσω και με 15 πόντους Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη τη Δευτέρα».

Για την κόντρα της Euroleague με τη FIBA: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ελπίζω ότι κάποια στιγμή η Euroleague και η FIBA ​​θα δείξουν κάποιου είδους κατανόηση».

Για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία: «Ελπίζω απλώς ότι όλοι οι αθώοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση θα βγουν υγιείς. Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Λυπάμαι για τις οικογένειες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα επιλυθούν σύντομα».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα