ΕΣΑΚΕ: «Το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να πετύχει πολλά όταν βαδίζει ενωμένο»

Μπάσκετ

Ο ΕΣΑΚΕ με μια συγχαρητήρια ανακοίνωση για το μεγάλο διπλό της Εθνικής στην Κωνσταντινούπολη επί της Τουρκίας τόνισε: «Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε στους δύο αγώνες με αντίπαλο την Τουρκία ότι όταν βαδίζει ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής ομάδας για τις δύο νίκες επί της Τουρκίας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όλοι οι συντελεστές των δύο επιτυχημένων αποτελεσμάτων αξίζουν το «μπράβο» και την επιβράβευση των Ελλήνων φιλάθλων διότι τα χρονικά περιθώρια της προετοιμασίας για τους δύο κρίσιμους αγώνες ήταν πολύ στενά.

Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε στους δύο αγώνες με αντίπαλο την Τουρκία ότι όταν βαδίζει ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες νίκες της «επίσημης αγαπημένης».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα