ΕΟΚ: Συναντήθηκε με τον Τούρκογλου ο Λιόλιος

Μπάσκετ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε με τον θρύλο του τουρκικού μπάσκετ και πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας του σε εξαιρετικό κλίμα και με το βλέμμα… στο μέλλον.

Η Ελλάδα επικράτησε δύο φορές των Τούρκων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά υπήρχε αρκετή δράση και εκτός παρκέ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε τον Χέντο Τούρκογλου στα γραφεία της τουρκικής ομοσπονδίας πριν το τζάμπολ της χθεσινής αναμέτρησης και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και από την στιγμή που η φιλοσοφία τους κινείται προς την ίδια κατεύθυνση αποφάσισαν να έχουν μία συχνή επικοινωνία και στο μέλλον. Ο Τούρκογλου μάλιστα έδειξε σε μακέτα το νέο γήπεδο που θα φτιαχτεί στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να φιλοξενεί τους αγώνες της Τουρκίας και σημαντικά διεθνή τουρνουά.

Η ελληνική αποστολή δεν είχε το παραμικρό παράπονο από την φιλοξενία και κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε ένα γήπεδο δεν υπήρχε η παραμικρή αποδοκιμασία στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου και όλα κύλησαν ιδανικά από την στιγμή που ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λιόλιος είχε προσκαλέσει τον Τούρκογλου στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στα Λιόσια, ωστόσο η τεταμένη κατάσταση στην Ουκρανία κράτησε τον θρύλο του τουρκικού μπάσκετ στην πατρίδα του.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα