Ελλάδα

ΑΕΚ: Αρνήθηκε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο Λιμνιάτης!

Ο Δημήτρης Λιμνιάτης απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με την “Ένωση” να τρέχει να βρει προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται.

Από το βράδυ του Σαββάτου το θέμα προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ΑΕΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο με την Ένωση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, θέλοντας να βρει έναν άνθρωποι που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως το φίνις της σεζόν.

Η πρώτη περίπτωση που ξεχώρισε ήταν… εντός ΑΕΚ. Ο Γιώργος Λιμνιάτης ήταν μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Παπαθεοδώρου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και υπήρχε μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του από την πρώτη στιγμή. Έτσι, στην Ένωση στράφηκαν στη δική του περίπτωση.

Η απάντηση όμως του Έλληνα προπονητή ήταν αρνητική προς την ΑΕΚ. Ο Λιμνιάτης δεν αποδέχτηκε τη νέα θέση του στην ομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν άμεσα στην αγορά για να εντοπίσουν νέο προπονητή.

Σε πρώτη φάση στην ΑΕΚ στρέφονται σε λύση με προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος που είναι αρκετά… ταραχώδης σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο ο Λιμνιάτης, όσο και ο Δημήτρης Μενουδάκος παραιτήθηκαν από τις θέσεις που κατείχαν στο προπονητικό σταφ, ως ασίσταντ, λόγω ηθικής δέσμευσης προς τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον οποίο βρίσκονταν από την πρώτη μέρα μαζί στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα