ΑΕΚ: «Δώρο 165 διαρκείας»

Ελλάδα Μπάσκετ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι θα δωθούν 165 εισιτήρια διαρκείας δόθηκαν ως δώρο σε οπαδούς της ομάδας και ζήτησε τη στήριξη του κοινού της, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H AEK BC ανακοινώνει, ότι η ανταπόκριση για τα 110 Εισιτήρια Διαρκείας-δώρο δύο φλογισμένων «Ενωσιτών», προς ανέργους και φοιτητές, ξεπέρασε τον παραπάνω αριθμό.

Ενημερώνουμε, ότι 165 συνενωσίτες τελικά υπέβαλαν σχετικό αίτημα εντός της προθεσμίας. Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ ΒC αποφάσισε να μην αποκλείσει κανέναν φίλο της Ομάδας μας, και να παραχωρήσει δωρεάν «Διαρκείας» σε ακόμη 55 φίλους της Ομάδας μας.

Στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος απαιτείται μαζική συμμετοχή και στήριξη στη «Βασίλισσα».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά τους δύο «Ενωσίτες», από Μύκονο και Ξάνθη αντίστοιχα, για τη γενναιόδωρη αγορά «Διαρκείας», αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και την απαιτητή ανάγκη της παλλαϊκής συμμετοχής και στήριξης στη «Βασίλισσα».

Οι συνενωσίτες, που το αίτημά τους εγκρίθηκε θα ενημερωθούν από τη Γραμματεία της ΑΕΚ ΒC είτε ηλεκτρονικά (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Κατόπιν θα μπορούν να παραλάβουν τα «Διαρκείας» τους πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (06/03, 20:00) ΑΕΚ – Απόλλων Πατρών, στο Φυλάκιο επί της Οδού Αρτάκης του Γηπέδου μας».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα