Βόλεϊ

Με σούπερ Στράνταλη το τρίποντο της Τσεμίκ Πολίς

Δύο στα δύο για την Όλγα Στράντζαλη στην Πολωνία αφού η Ελληνίδα διεθνής πήρε και σήμερα τη νίκη με την ομάδα της, στη δεύτερη εμφάνιση της μετά τη μεταγραφή της στην Τσεμίκ Πολίς.

Του καλλιτσάρη Ιωάννη

Η “αστυνομικός” Στράντζαλη είχε ηγετικό ρόλο και πάλι με την ομάδα της αφού με 14 πόντους και 33% υποδοχή έκανε τους ανθρώπους της ομάδας της να συνεχίσουν να χαμογελάνε για την επιλογή να τη φέρουν στην ομάδα τους.

Σε ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε, όπως αναμενόταν δύσκολο, η Τσεμίκ Πολίς έκαμψε την Λοτζτ και με 3-0 πήρε τη νίκη και τους 3 βαθμούς, πλησιάζοντας την αντίπαλη ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα. Η Πολίς είναι πλέον στην 5η θέση με 30 βαθμούς ενώ η Λοτζτ με 32 βρίσκεται στην 3η θέση.

Το πιο θετικό και ελπιδοφόρο, ωστόσο, είναι πως η Στράντζαλη δείχνει να έχει ταιριάξει απόλυτα στο κλίμα της ομάδας και σε ένα γνώριμο περιβάλον, καθώς έχει περάσει και στο παρελθόνβ από το πολωνικό πρωτάθλημα, δείχνει την πραγματική της αξία σε αντίθεση με την παρουσία της στην Κούνεο και εξελίσεται σε ηγετική φυσιογνωμία για την Πολίς κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια της σεζόν.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα