Βόλεϊ

Κοσμά vs Διώτη σημειώσατε “1”

Ελληνικό “εμφύλιο” περιελάμβανε το πρόγραμμα του ελβετικού πρωταθλήματος αυτό στο Σαββατοκύριακο. Η Σαφτχάουζεν της Σοφίας Κοσμά υποδέχονταν την περσυνή της συμπαίκτρια Γιώτα Διώτη και τη Λουγκάνο.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Η Λουγκάνο, με τη Γιώτα Διώτη στη βασική εξάδα, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Η Ελληνίδα ακραία βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρώτου σετ για την ομάδα της με και με 23-25 πήραν προβάδισμα.

Η συνέχεια ήταν αντιστρόφων ανάλογη για την ομάδα της Διώτη, όμως, και η Σοφία Κόσμα είδε τις σμπαίκτριές της να αλλάζουν τα δεδομένα. Η Σαφτχάουζεν ήταν μακράν καλύτερη στη συνέχεια του αγώνα και τα δεδομένα άλλαξαν. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Διώτη, για άλλη μια φορά, έμοιαζε απελπιστικά μόνη για τη Λουγκάνο.

Η Κοσμά και η ομάδα της “πάτησαν γκάζι” στα επόμενα τρία σετ και με 25-15, 25-10, 25-15 γύρισαν το παιχνίδι και πήραν το καθαρό τρίποντο. Η πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε μικρή αλλά σημαντική συμμετοχή για τη Σαφτχάουζεν και έβαλε και αυτή το λιθαράκι της πετυχαίνοντας 2 πόντους. Η Λουγκάνο παρότι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 7η θέση ενώ η Σάφτχάουζεν συνεχίζει από την 3η θέση της βαθμολογίας. Η Διώτη παρά την ήττα της ομάδας της ήταν εντυπωσιακή με 15 πόντους, εκ των οποίων 2 άσους και 4 μπλοκ, χωρίς όμως να είναι αρκετά για κάτι περισσότερο για την ομάδα της.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα