Βόλεϊ

Απότμομη “προσγείωση” για την Χέμικ Πόλιτσε της Στράντζαλη

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πολωνίας ήρθε η προσγείωση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη για τον πρώτο προημιτελικό του CEV Champions League.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Ήταν δεδομένο ότι η Χέμικ Πόλιτσε είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Βάκιφμπανκ Ιστάνμπουλ αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου Πολωνίας έδινε παραπάνω διάθεση και αυτοπεποίθηση στις παίκτριες του Φεράκ Ακμπάς. Από την αρχή, όμως, φάνηκε πως η τουρκική ομάδα ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι. Το 9-25 του πρώτου σετ και η επιβλητική εμφάνιση της Χάας και της Γκιουνές έδειξαν ποιος είναι το φαβορί του αγώνα.

Η Χέμικ συνέχισε να δυσκολεύεται και στο δεύτερο σετ αλλά τα πολλά λάθη της πολωνικής ομάδας και η εξαιρετική υποδοχή της Βάκιφμπανκ οδήγησαν στο 15-25. Στο τρίτο σετ η Χέμικ ήταν σαφώς βελτιωμένη αλλά δεν μπόρεσε τίποτα περισσότερο από το 20-25.

Η Όλγα Στράντζαλη περιορίστηκε στον 1 πόντο αλλά ταυτόχρονα δεν βρήκε υποστήριξη από τις συμπαίκτριές της. Έτσι, η Χέμικ αναζητά ένα θαύμα στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτη, όπου διαιτητής θα είναι ο Έλληνας Μιχάλης Κουτσούλας.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα