Τένις

Και “Gran Cruz” ο Ναδάλ (pic & vids)

Ο Ράφα Ναδάλ αποτελεί μία ιστορική φιγούρα για την Ισπανία και οι βραβεύσεις δεν σταματάνε, καθώς έλαβε την υψηλότερη τιμή της αυτόνομης κοινότητας της Μαδρίτης.

Αυτή τη φορά ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων έλαβε την υψηλότερη τιμή της αυτόνομης κοινότητας της Μαδρίτης, το “Gran Cruz” του “Orden del Dos de Mayo” σε μια τελετή που έγινε στο Real Casa de Correos, όπου τον υποδέχτηκε η πρόεδρος Ισαμπέλ Ντίαζ Αγιούσο.

«Θέλω να ξεκινήσω την ομιλία μου σκεπτόμενος όλα τα θύματα αυτής της φριχτής πανδημίας που βιώνουμε, αλλά και τις οικογένειές τους», είπε ο Ράφα, που έδειξε για άλλη μια φορά τις ευαισθησίες του. «Μας επηρεάζει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά θα ήθελα κυρίως να δώσω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στις οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω τα λόγια αυτά στους γιατρούς, νοσηλευτές. Εν ολίγοις σε όλο το υγειονομικό προσωπικό και σε όσους γενικά χτυπήθηκαν περισσότερο από το πρώτο κύμα της πανδημίας εδώ στη Μαδρίτη. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους».


Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα