ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ 180 TOUR OPERATORS ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. (vid,pics)

Χωρίς κατηγορία

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού  παρέθεσε  γεύμα στη βεράντα του ισογείου του Μουσείου Ακρόπολης στις 20 Απριλίου για έως 180 τουριστικoύς πράκτορες που συμμετείχαν  σε ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα του Γαλλικού Tour Operator «Vacances Heliades» το χρονικό διάστημα από 19 έως 23 Απριλίου.

Στο γεύμα  εκτός από τους τουριστικούς πράκτορες ήταν  εκπρόσωποι από τη διοίκηση και τρία στελέχη του ΕΟΤ.

Το ταξίδι πραγματοποιηθηκε  στο πλαίσιο προβολής της πρωτεύουσας στην τουριστική αγορά της Γαλλίας με απώτερο σκοπό την αύξηση της εισερχόμενης τουριστικής κίνησης στην Αθήνα.

Επίσης, ο ΕΟΤ  κάλυψε  τα έξοδα διοργάνωσης ταξιδιού εξοικίωσης στη Ρόδο του δημοσιογράφου, κ. Jean-Pierre Reymond του γαλλικού περιοδικού Femme Actuelle, για το χρονικό διάστημα από 24 έως 27 Απριλίου. Σκοπός του ταξιδιού του ήταν η προβολή της Ρόδου ως προορισμού στην τουριστική αγορά της Γαλλίας και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο μουσείο της Ακρόπολης δεξιώθηκε στους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογραφους το Μουσείο και ο οργανισμός του ΕΟΤ. Μίλησε ο Γεν γραμματέας του ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλος Δημήτριος, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε το πρόγραμμα περιήγησης των ξεναγών . Περιηγήθηκαν στην Αθήνα και στις Κυκλάδες, με στόχο την προώθηση της Ελλάδος ως κορυφαίου προορισμού για την καλοκαιρινή περίοδο. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Belleville 24 ,διακρίνεται   ο Jean Brajon Γενικός διευθυντής του Heliades, ο οποίος  κάνει παρουσίαση στους τουριστικούς πράκτορες, την γραφική Νάουσα της ηλιόλουστης Πάρου. Το μοναδικό τοπίο, άλλα και η γραφικότητα του νησιού, ήταν αρκετά ισχυροί παράγοντες, προκείμενου  να ενθουσιαστουν οι πράκτορες, αλλά και ένα κίνητρο για να ξεκινήσει η τουριστική προώθηση της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πράκτορες ξεναγήθηκαν ,από επαγγελματιες ξεναγούς και μίλησαν με ιδιαίτερα τιμητικά σχόλια,  δήλωσαν ενθουσιασμενοι, από την ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς και από το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων ξεναγών- πραγματικών πρεσβευτών και εκπρόσωπων της χώρας τους.

 

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα