Επτά πρώην μοντέλα του Playboy αναβιώνουν τα σέξι εξώφυλλά τους μετά από δεκαετίες

Χωρίς κατηγορία

Σύμφωνα με τον Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του Playboy, «μια Playmate δεν παύει ποτέ να είναι Playmate, όσα χρόνια κι αν περάσουν»

Σύμφωνα με τον Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του Playboy, «μια Playmate δεν παύει ποτέ να είναι Playmate, όσα χρόνια κι αν περάσουν». Για του λόγου το αληθές, το περιοδικό οργάνωσε πρόσφατα μια φωτογράφιση διαφορετική από τις άλλες, προσκαλώντας εφτά πρώην μοντέλα του να αναβιώσουν τα σέξι εξώφυλλα στα οποία είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από δεκαετίες.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα το ρητό το Χέφνερ, αφού αποδεικνύει ότι οι καλλονές διατήρησαν τη γοητεία τους και τον ερωτισμό τους με το πέρασμα των ετών, και παραμένουν επιθυμητές παρά τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο χρόνος στο κορμί τους.

Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο Σικάγο από τους Ryan Lowry και Ben Miller, οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου τα πρώην μοντέλα να εξοικειωθούν εκ νέου με τον φακό και να νιώσουν άνετα. Όπως οι ίδιες οι Playmates δήλωσαν στο σχετικό αφιέρωμα, χρειάστηκε αρκετό θάρρος για να ποζάρουν σήμερα όπως… τότε, ωστόσο ήταν κάτι που ήταν αποφασισμένες να κάνουν, προκειμένου να δείξουν στον κόσμο ότι και οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες και σέξι.

Δείτε παρακάτω τις καλλονές όπως ήταν τότε… και σήμερα

Kimberly Conrad Hefner — 1988 vs. 2017

Charlotte Kemp — 1982 vs. 2017

Cathy St. George — 1982 vs. 2017

Monique St. Pierre — 1979 vs. 2017

Renee Tenison — 1990 vs 2017

Candace Collins — 1979 vs. 2017

Lisa Matthews — 1991 vs. 2017

protothema

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα