ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ: Κοντά στα ίχνη του κυκλώματος (pics)

Χωρίς κατηγορία

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες από τις εισαγγελικές αρχές και τους αρμοδίους φορείς  για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που φέρεται να εισήλθε σε πολυτελή τριώροφη  κατοικία στην περιοχή Κοκκινάρια Σπετσών και κατάφερε να κλέψει έντος συγκροτήματος , πράγματα αξίας 100.000 ευρώ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τα κλοπιμαία , δεν ήταν όπως συνήθως μόνο χρήματα και χρυσαφικά, αλλά καναπέδες ,τραπέζια ,καρέκλες ,πλυντήριο πιάτων , χρυσές βρύσες, πωρόλιθοι, κλιματιστικά, καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας, κατσαρόλες, πιάτα ,πιρούνια, κρυστάλλινα ποτήρια, χριστουγεννιάτικα εποχιακά στολίδια, ρούχα, κουβέρτες, στρώματα κρεβατιών, συλλεκτικά ποτά, μια μπανιέρα, τραπεζομάντιλα και άλλα πολλά μικροαντικείμενα.

Να σημειωθεί, δε πως η πόρτα δεν παραβιάστηκε, και οι ζημίες εντος της οικίας είναι τρομακτικές, σπασμένα τζάμια, σκισμένες σήτες χαραγμένες μπαλκονόπορτες, και άλλα περίεργα ευρήματα όπως, κόκκαλα στο πάτωμα αγνώστου προελεύσεως και τρίχες μάλλον ζώου κολλημένες πάνω στον πάγκο της κουζίνας και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

”Θεα από την οικία που εξήλθαν τα κλοπιμαία”

 

Ο άνθρωπος που ζει στην οικία Χ.Σ (για λόγους ασφαλείας δεν δηλώνουμε το όνομα του), συνεχίζει να δηλώνει  αποκλειστικά στο belleville24.gr απογοητευμένος από την στάση των συνιδιοκτητών, ενοίκων, αλλά και των γειτόνων οι οποίοι, παρά την καταστροφή και το θόρυβο που προκλήθηκε  δεν είδαν, δεν άκουσαν και κυρίως δεν ενημέρωσαν.

‘’ Η οικία βρίσκεται εντος συγκροτήματος, 6 σπιτιών, όπου το καθένα έχει απόσταση 10 μέτρα μεταξύ των, είναι απίστευτο το πώς οι ένοικοι και γείτονες δεν άκουσαν δεν είδαν και δεν ενημέρωσαν, προφανώς γι’ αυτό φρόντισε το κύκλωμα που καταγγέλλω ενώπιον δικαστικών και αστυνομικών αρχών. Το κύκλωμα είχε ως στόχο την ηθική μου και οικογενειακή μου εξόντωση γι’ αυτό και εισήλθε και λεηλάτησε το σπίτι μου. Έπραξε εν είδει  εκδίκησης. Τα πράγματα  να εξέλθουν μπορούν μόνο από την μπαλκονόπορτα όπως και όταν μπήκαν και λόγω του τεράστιου βάρους και του όγκου, χρειάζονται ομάδα ανθρώπων με εξοπλισμό και συντονισμό. Ο θόρυβος και μόνο που θα προκαλούσε μια τέτοιου είδους ‘’μετακόμιση’’ είναι φοβερός σε μια φιλήσυχη γειτονιά δίπλα από την παλιά κληματαριά, κάτω από το γυμνάσιο Σπετσών.

Μεγάλωσα σε αυτή την γειτονιά, πρωτοπερπατησα και οι άνθρωποι εδώ με ξέρουν και τους ξέρω από παιδάκι, προτού γίνουν οι κατοικίες αυτές. Δεν έχουμε κάνει σε κανέναν κακό σαν οικογένεια. Πρέπει οι κάτοικοι του νησιού να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν στην εξάρθρωση του κυκλώματος. Εδώ έγινε έγκλημα, πρέπει να μιλήσουν και να βοηθήσουν τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές  αρχές, έστω και ανώνυμα!

Όταν γίνεται μια κλοπή τέτοιου είδους, συνήθως τα διπλανά σπίτια έχουν το νου τους και υπολογίζουν μήπως είναι οι επόμενοι, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι περίεργο πως όλοι οι ένοικοι του συγκροτήματος, οι οποίοι σημειωτέον είναι Σπετσιώτες, έχουν διάπλατα τις πόρτες ανοιχτές και δεν τηρούν ούτε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας? Δεν είναι περίεργο πως παρόλο που η οικία μου είναι η τελευταία στο συγκρότημα και χρειάζεται να διασχίσεις όλα τα σπίτια είναι και η μοναδική που λεηλατήθηκε με αυτόν τον τρόπο? Πως γίνεται, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να έγινε το περιστατικό πως οι μόνιμοι κάτοικοι του συγκροτήματος που βρίσκονται μπροστά ακριβώς στην κεντρική καγκελόπορτα, δεν αντιλήφτηκαν την παρουσία τους? Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές, πολύ σύντομα θα δοθούν όλες οι απαντήσεις και οι κλέφτες θα οδηγηθούν στην φυλακή!

Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει.’’

 

Πηγές αναφέρουν πως οι αρμόδιες αρχές είναι κοντά στην εξάρθρωση του κυκλώματος που δρα ως εγκληματική οργάνωση στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες, διότι τα στοιχειά είναι αδιάσειστα σε αυτή την φρικιαστική και πρωτόγνωρη  υπόθεση κλοπής σε κεντρικό σημείο στην περιοχή Κοκκινάρια.

Το belleville24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ και θα σας κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε πληροφορία προκύψει. Μείνετε συντονισμένοι…

 

Θυμηθείτε όλο το ιστορικό της κλοπής

Με εισαγγελική εντολή και αφού τελείωσε την προκαταρκτικη εξέταση  το Α.Τ ΣΠΕΤΣΩΝ , ο εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις απ’ όλους όσους φέρονται εντός της δικογραφίας να εμπλέκονται στην μυστήρια και πρωτόγνωρη κλοπή σε οίκημα στις Σπέτσες με λεία 100.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα ,στη περιοχή  Κοκκινάρια Σπετσών όπως πρώτο το Belleville24 σας είχε ενημερώσει έχοντας αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ.

Η εισαγγελική εντολή, διατάσσει ξανά το Α.Τ ΣΠΕΤΣΩΝ, να διενεργήσει πλέον την προανάκριση και να καλέσει  όλους τους μάρτυρες προκειμένου να εξαρθρωθεί, τυχόν εγκληματική οργάνωση, η οποία έδρασε με δομή, δράση και διακριτούς ρόλους όπως μας είχε αναφέρει  και συνεχίζει να υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της οικίας αποκλειστικά στο Belleville24 στις 17 Αυγούστου ,όπου διαπιστώθηκε η κλοπή.

Έγκυρες πήγες απο την Εισαγγελία Πειραιά,η οποία διερευνά την υπόθεση, αναφέρουν πως είναι πρωτοφανή τέτοιου είδους περιστατικά και κυρίως όταν πρόκειται για ένα νησί 3.000 κατοίκων και 5 χιλιομέτρων κατοικημένης γης. Μόνο οι μάρτυρες θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το κουβάρι αυτής της ιδιαίτερης  υπόθεσης και όταν αποδειχτεί το τι συνέβη στο συκροτημα κατοικιών στα Κοκκινάρια Σπετσών,  δηλώνουν πως η Δικαιοσύνη έχει αποδείξει πως είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους περιστατικά εφόσον βρεθούν οι ένοχοι.

Από την άλλη πλευρά,η Αστυνομία Σπετσών συνεχίζει τις έρευνες σε συνεργασια με όλους τους φορείς του νησιού προκείμενου να εξαλείψουν παραβατικα περιστατικά  και φυσικά για να καθησυχάσουν και άλλους επιφανής ιδιοκτήτες  του νησιού, οι οποίοι λείπουν την μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς από τις Σπέτσες και φοβούνται μην πέσουν και αυτοί θύματα τυχόν εγκληματικής σπείρας που έχει γεννηθεί στο νησί.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως αυτή η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της και δεν πρέπει να υποτιμηθεί, διότι τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά είναι πάρα πολλά. Κλειδί στην υπόθεση θα είναι οι ίδιοι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι έχουν την ηθική υποχρέωση να καταθέσουν ότι γνωρίζουν,  στις αρμόδιες εισαγγελικές  και αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι και να δικαστούν. Το Belleville24 παρακολουθεί  τις έρευνες των αρχών και θα σας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της περίεργης αυτής υπόθεσης κλοπής.

 

 

Πρωτόγνωρη κλοπή, σημειώθηκε  στις Σπέτσες στην περιοχή Κοκκιναρια.

Άγνωστοι εισηλθαν στο οίκημα εντός κατοικημένου συγκροτηματος και κατάφεραν να αρπάξουν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές,κλιματιστικά και πολύτιμα αντικείμενα άξιας περίπου 100.000 ευρω.

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπετσών όταν εισηλθαν  στο οίκημα του εν λόγω κατοικημένου συγκροτηματος μετά την μήνυση που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Κατόπιν της έρευνας που διενέργησαν διαπίστωσαν πως , δεν έχει παραβιαστεί η πόρτα και ότι οι ληστές εισηλθαν κανονικά με κλειδιά που προφανώς είχαν υποκλέψει. Μυστήριο, προκαλεί η σιωπή των γειτόνων ,άλλα και των συνοίκων του συγκροτηματος, οι οποίοι και δεν άκουσαν κάτι και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.\n\nΣημειώνεται δε, από τις μαρτυρίες των θυμάτων, πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η κλοπή, διότι για να μεταφερθούν όλα αυτά τα πράγματα χρειάζονται  πολλά χέρια, και  φορτηγά αλλά και ο θόρυβος που θα έκαναν οι δράστες, θα ήταν πολύ μεγάλος, διότι θα γινόταν υπό την μορφή μετακόμισης.

Οι ληστές μπήκαν από την κεντρική πύλη, διέσχισαν τον περιβάλλοντα χώρο άνοιξαν κανονικά την πόρτα και καταλήστεψαν το σπίτι. Μάλιστα κατάφεραν να κλέψουν ανενόχλητοι όλα τα air codition ένα εκ των οποίων , η βάση του βρίσκεται στην βεράντα χρησιμοποιωντας τρυπάνια ,αλλά και ότι άλλο ήταν απαραίτητο για την απεγκατασταση αυτών.

Το εκπληκτικό δε, είναι ότι βάσει των στοιχείων που υπάρχουν αυτή την στιγμή , τα βαριά έπιπλα τα κατέβασαν από την κεντρική μπαλκονοπορτα χρησιμοποιωντας σχοινιά η αναβατόριο.\n\nΟι ιδιοκτήτες του σπιτιού μέσω του Belleville24, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία, να την καταθέσει στην αστυνομική διεύθυνση Σπετσών όπου διεξάγεται η προανάκριση.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις, για την μυστηριώδη κλοπή-«μετακόμιση» που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Κοκκινάρια Σπετσών, όπως μας διηγήθηκε ο ιδιοκτήτης της οικίας του συγκροτήματος.

 

Συγκεκριμένα ο ίδιος θεωρεί και δηλώνει ότι έχει  όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ό,τι κύκλωμα δικαστικών υπαλλήλων ,δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών με τους οποίους έχει μακρά δικαστική αντιδικεία και οι οποίοι ελέγχονται από , τις εισαγγελείες Πειραιά και Αθηνών για κακουργηματικές πράξεις εναντίον του, ειναι οι ηθικοί αυτουργοί του θλιβερού συμβάντος.\n\nΈνας εκ των μελών του κυκλώματος είναι δικαστικός υπάλληλος , ο οποίος υπηρετούσε στα δικαστήρια Πειραιά και ήδη υπηρετεί σε δικαστήρια της Κεντρικής Ελλάδας ,είναι συνιδιοκτήτης οικίας του συγκροτήματος την οποία απέκτησε με πλειστηριασμό που προερχόταν από νοθευμένες συναλλαγματικές με τις οποίες εξαπατήθηκε το δικαστήριο .\n\nΕπίσης, στο πλειστηριασμό αυτό, συνεργός του δικαστικού υπαλλήλου ,ο οποίος κατά την διενέργεια αυτού, έδωσε ψευδή στοιχεία και απέκρυψε την ιδιότητά του είναι συμβολαιογράφος Σπετσών.\n\nΟ ιδιοκτήτης  έχει αναφερθεί  σε όλες τις δημόσιες και δικαστικές αρχές και έχει επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχει, από αυτό το κύκλωμα ,το οποίο λόγω της ιδιότητας των μελών δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι ,δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογραφοι , συγκαλύπτει εδώ και δέκα χρόνια όλες τις παράνομες πράξεις του.\n\nΘεωρεί δε, ότι αυτό ήταν ένα προειδοποιητικο μήνυμα  ως προς αυτόν, με την μορφή εκτέλεσης συμβολαίου, γιατί δεν είναι δυνατόν στις Σπέτσες και μάλιστα σε μια τόσο πυκνοκατηκοιμενη περιοχή να δράσουν κάποιοι τοπικά, διότι δεν έχει γίνει ποτέ και επίσης δεν υπάρχει τέτοιου είδους εγκληματικοτητα στις Σπέτσες.\n\nΑπορίας άξιον είναι, που θα διοχέτευαν οι ληστές, τα πιάτα τα ποτήρια  τα μαχαιροπιρουνα ,τους καναπέδες, κλιματιστικά, είδη υγιεινής, πίνακες ζωγραφικής και τα προσωπικά αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ  εντός της κλειστής κοινωνίας των Σπετσών…

Είναι προφανές, πως θα γινόντουσαν αμέσως αντιληπτοί.\n\nΕξάλλου η πρωτοφανής σιωπή των ενοίκων και των γειτόνων σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό υποδηλώνει το φόβο τους απέναντι σε αυτό που είδαν η σ’ αυτό που τους είπαν ότι δεν το είδαν υποστηρίζει το θύμα.\n\nΤο Belleville24 μεταφέρει τις απόψεις του ιδιοκτήτη τις οποίες  δεν υιοθετεί.  Άλλωστε την υπόθεση αυτή ερευνούν οι αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές  και έχει στην διάθεσή του όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη  εφόσον ζητηθούν.\n\nΜένουμε εδώ προς το παρόν και θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις μέσα στο επόμενο διάστημα ,οι οποίες πραγματικά σοκάρουν.

 

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα