Alpha: Μετά το Πάσχα, όλες οι αλλαγές σε παρουσιαστές και συμβόλαια

Χωρίς κατηγορία

Έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν και εννοούμε σαφώς τον Αlpha και το Star. Έχουμε ξαναγράψει για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού της Κάντζας, μετά τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών σε θυγατρική της Μότορ Όιλ, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Εννοείται, παραμένει σε ρόλο-κλειδί ο Δημήτρης Κοντομηνάς ως πρόεδρος του σταθμού, τα πάντα όμως μπαίνουν στη “σέντρα”. Και μετά το Πάσχα αναμένεται να δούμε όλες τις αλλαγές σε εκπομπές, ενώ παίζουν τα πάντα σχετικά με τα συμβόλαια των παρουσιαστών. Όπως έχουμε γράψει και το πιο γκράντε, αυτό της Ελένης Μενεγάκη. 

Τα ηχηρά συμβόλαια

Τα δημοσιεύματα για τα συμβόλαια των παρουσιαστών του Alpha βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τον τελευταίο μήνα. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί κυρίως για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα εν ενεργεία συμβόλαια «της ευρωπαϊκής τηλεόρασης» όπως το χαρακτηρίζει πηγή του καναλιού. Μάλιστα, τονίζει πως σε κάθε περίπτωση θα προταθεί στην παρουσιάστρια στο τέλος της σεζόν αναπροσαρμογή του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Τα ενδεχόμενα παραμονής ή αποχώρησής της από το κανάλι, πάντως, είναι ανοιχτά. Άλλη πηγή του σταθμού διατυπώνει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη. Εξηγεί πως εφόσον πρόκειται για ένα κλειστό συμβόλαιο, δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή, εάν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές.

  • Το πρώτο συμβόλαιο του σταθμού ανανεώθηκε ήδη. Πρόκειται για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρει το TV Έθνος, που έχει και το ρεπορτάζ. Το συμβόλαιό της έληξε στο τέλος του 2018 και ανανεώθηκε για ακόμη μία χρονιά, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει στο «Happy Day».
  • Δύο από τα φερόμενα υψηλά συμβόλαια του καναλιού λήγουν το καλοκαίρι. Αυτά της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Αγγελικής Νικολούλη. Ήταν μονοετή κι ανανεώθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στον Alpha με το «Φως στο τούνελ» το 2012, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάζει το «Πακέτο» από το 2006 κι ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2001. Και για τα δύο συμβόλαια τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μια και φημολογείται πως θα τους προταθεί αναπροσαρμογή.
  • Διαφορετικό είναι το τοπίο για άλλα δύο μονοετή συμβόλαια. Αυτά της Ελεονώρας Μελέτη και της Ναταλίας Γερμανού. Αμφότερες εντάχθηκαν στο δυναμικό του Alpha το καλοκαίρι. Ο σταθμός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των εκπομπών τους («Μετά τα μεσάνυχτα», «Καλύτερα δε γίνεται») και τα συμβόλαιά τους οδεύουν προς ανανέωση.
  • Στον Alpha όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και ο Χρήστος Φερεντίνος. Χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν θα συνεχίσει το «Deal». Στην αρχή της σεζόν η σκέψη ήταν το παιχνίδι να τερματίσει την τηλεοπτική πορεία του. Να αντικατασταθεί από ένα καινούργιο, πλην όμως με τον ίδιο οικοδεσπότη. Τώρα οι πιθανότητες είναι 50 – 50. Tα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά είναι υψηλά.
  • Στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, δε, ολοκληρώνεται το μονοετές συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη, που πάντως μέχρι στιγμής είναι άεργη. Το δικό της συμβόλαιο δεν φαίνεται να ανανεώνεται, εκτός εάν προκύψει ένα καινούργιο concept για στην παρουσιάστρια. Πάντως οι επιδόσεις της τα δύο προηγούμενα χρόνια τόσο με το τηλεπαιχνίδι «Splash» όσο και με το μαγκαζίνο «Tι λέει;» ήταν απογοητευτικές.
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα