399.000 Ευρώ για 17 τ.μ.; Αυτό το Σπίτι Αξίζει να το Δείτε!

Χωρίς κατηγορία

Ας ξεκινήσουμε από το ότι το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται στο Λονδίνο σε μία από τις ωραιότερες και καλύτερες γειτονιές του. Μάλλον σας βοηθάμε λίγο με αυτή την πληροφορία.\n\nΤο «cosy» διαμέρισμα -όπως το αποκαλεί ο μεσίτης που είχε αναλάβει να το πουλήσει- είναι μόλις 17 τ.μ. και βρίσκεται στη γειτονιάBarnsbury, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.\n\n

Στην ίδια περιοχή μένουν πολλοί γνωστοί πολιτικοί και καλλιτέχνες, όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Tony Blair, ο ηθοποιός Samuel Barnett και o επίσης ηθοποιός Benjamin Britten. Αυτός είναι και ο λόγος που το μόλις 17 τ.μ. διαμέρισμα (αν μπορεί να αποκαλέσει κάποιος  διαμέρισμα έναν-σχεδόν- τηλεφωνικό θάλαμο) πουλήθηκε 450.000 δολάρια (35.000 ευρώ).

\n\nΜπείτε σ’ ένα Μικροσκοπικό Διαμέρισμα μόλις 22 τ.μ. στη Νέα Υόρκη\n\n

\n\nthehomeissue_mikroskopiko03\n

Πόσο βολικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Σίγουρα θα είναι τέλειο για το καθάρισμα της τουαλέτας.

\n\n

\n\n

Αν, λοιπόν, δεν θεωρείτε πως είναι πρόβλημα να χρησιμοποιείτε μία τουαλέτα η οποία βρίσκεται μέσα στην ντουζιέρα (καλά διαβάσατε!) και να πηδάτε στον πάγκο της κουζίνας για να σκαρφαλώσετε στο κρεβάτι σας, τότε βρήκατε το ιδανικό σπίτι για εσάς.

\n\n

\n\nthehomeissue_mikroskopiko01\n

Μην βλέπετε με μισό μάτι την κουζίνα. Μπορείτε άνετα να μαγειρέψετε καθισμένοι οκλαδόν στο ξύλινο σκαλί.

\n\n

\n\n

Ο μεσίτης που πούλησε το συγκεκριμένο διαμέρισμα είπε σχετικά, «Ίσως πρόκειται για το μικρότερο σπίτι στον κόσμο. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι και ο χώρος του είναι πολύ έξυπνα διαμορφωμένος. Υπάρχουν κρυμμένοι χώροι αποθήκευσης, ένα μικρό βεραντάκι (patio) και ένα παράθυρο. Είναι ένα πολύ γλυκό σπιτάκι – και είναι και λειτουργικό».

\n\n

\n\nthehomeissue_mikroskopiko02\n

Με ένα σάλτο μπορείτε άνετα να ανεβείτε τις σκάλες και να βρεθείτε με τη μία στο διπλό (τουλάχιστον!) κρεβάτι.

\n\n

\n\n

Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι πως αυτό είναι το πιο φτηνό σπίτι στην περιοχή μιας και η μέση αξία των σπιτιών της γειτονιάς αυτής είναι στα 3 εκατομμύρια δολάρια.

\n\n

\n\nΤο δωμάτιο έχει ύψος αλλά καθόλου μάκρος.\n

Το δωμάτιο έχει ύψος αλλά καθόλου μάκρος.

\n

spirossoulis.com

\n\n

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα