Συναγερμός στον Πειραιά για τον «Δράκο» της Καλλίπολης

Χωρίς κατηγορία

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές του Πειραιά, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανυποψίαστα κορίτσια στην περιοχή της Καλλίπολης στον Πειραιά.

\n\n

\n\n

Σύμφωνα με καταγγελίες, την περασμένη εβδομάδα μια 24χρονη φοιτήτρια, την ώρα που περπατούσε στην οδό Κλεισόβης, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα ο οποίος έφυγε τρέχοντας όταν η κοπέλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

\n\n

\n\n

Μετά το περιστατικό οι καταγγελίες και για άλλες παρόμοιες επιθέσεις πληθαίνουν και όπως είναι φυσικό η είδηση προκαλεί ανησυχία σε παιδιά και γονείς.

\n\n

\n\n

Είναι αλήθεια πως στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπήρχαν στο παρελθόν παρόμοια κρούσματα, ωστόσο η παρουσία μοτοσυκλετιστών της αστυνομίας είναι πιο έντονη το τελευταίο διάστημα.

\n\n

\n\n

Στα κινητά δε των κατοίκων της περιοχής κυκλοφορεί γραπτό μήνυμα που εφιστά την προσοχή των γονιών.

\n\n

\n\n

Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να δώσουν πληροφορίες αν έχουν δει κάτι, ώστε να φτάσει το συντομότερο στα ίχνη του δράστη.

\n\n

Μέχρι τότε, μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα στις νεαρές κοπέλες που καλό είναι να μην διασχίζουν τη νύχτα έρημους δρόμους και χωρίς παρέα.

\n\n

\n\n

\n

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το SMS του τρόμου για τον βιαστή της Καλλίπολης !

\n\n\nΑυτό είναι το μήνυμα που έχει σπείρει τον πανικό σε όλες τις γυναίκες που κυκλοφορούν στον Πειραιά και ιδιαιτέρως στην περιοχή της Καλλίπολης.\n\n

\n\n

Πηγή: portcity.gr και piraeuspress.gr
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα