Συνέντευξη-ποταμός του Νταλάρα: “Έχω κάνει κακή διαχείριση της εικόνας μου, δεν είμαι της μόδας”

Χωρίς κατηγορία

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε άμοιρα ευθυνών εμείς, τα παιδιά των ΜΜΕ. “Επώνυμος” ο ένας, “επώνυμος” ο άλλος… Δηλαδή, τι; Οι άλλοι -οι μη γνωστοί στο ευρύ κοινό- τι είναι; Ανώνυμοι; Από την άλλη, “celebrity” ο οποισδήποτε -τελικά- σε μια χώρα που δεν έχει καν star system. Εκτός κι αν έχει προκύψει καμιά νεότερη Μαρία Κάλλας (λέω εγώ, τώρα, η “ταπεινή”) και μου έχει ξεφύγει. Είδε και απόειδε ο Γιώργος Νταλάρας με όλες αυτές τις υπερβολές, για να πάμε και στο θέμα, και μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε τον με τα… δικά του λόγια.

“Δεν ξέρω τι είναι ο Γιώργος Νταλάρας, είναι ένα όνομα, ένα παιδί που ξεκίνησε από μια μικρασιατική οικογένεια. Γεννήθηκα σε μια καλύβα στις προσφυγικές παράγκες. Θυμάμαι με τρόμο το κρύο που τραβούσαμε τότε. Καμιά φορά σκεπάζομαι ακόμα και το καλοκαίρι γιατί φοβάμαι το κρύο.

Δεν μου αρέσει καθόλου η κοσμικότητα, γιατί η επωνυμία καταστρέφει το πρόσωπο, καταστρέφει την αλήθεια. Δηλαδή, γίνεται επώνυμος ο Νταλάρας και αγνοείται ο Γιώργος. Εγώ δεν θέλω να με γνωρίζετε ως Νταλάρα, θέλω να με αναγνωρίζετε ως Γιώργο. Αυτές οι διασημότητες που τους λένε celebrities είναι ένα άδειο πουκάμισο τις περισσότερες φορές. Ελάχιστοι άνθρωποι κάτω από το πουκάμισο έχουν σώμα.”

“Κακή διαχείριση της εικόνας μου”

Έχω κάνει κακή διαχείριση της εικόνας μου γιατί έχω πολλές αντιπάθειες από ανθρώπους που με γνωρίζουν.

Εγώ με τις πρωτιές έχω ένα πρόβλημα. Θεό και μεγάλο σε κάνει η μόδα. Εγώ δεν είμαι της μόδας και δεν θέλω να είμαι της μόδας. Όταν είδα ότι γίνεται ντόρος με μένα, ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλησα να το αποφύγω. Δεν είναι καλό».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα