Στις 17 Απριλίου ντεμπούτο για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Χωρίς κατηγορία

H απόφαση ελήφθη και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι έτοιμο να εκπέμψει στις 17 Απριλίου.Μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο Σταμάτης Μαλέλης έχει αναλάβει την στελέχωση του καναλιού και ήδη έχει προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις.

Σύμφωνα, δε και με τις τελευταίες πληροφορίες, που φαίνονται απολύτως αληθοφανείς, ο «χώρος» που κινείται ο Μαλέλης είναι αυτός του ΣΚΑΪ καθώς εκεί ήταν τα τελευταία χρόνια.. Άλλωστε, διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με όλους. Μεταξύ των ονομάτων που θέλει για στελέχωση είναι οι Γιώργος Αυτιάς, Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Γιάννης Ντσούνος, ο Χρήστος Κούτρας και  Τάκης Χατζής.
Ο χρόνος θα δείξει αν κάποιοι θα μετακομίσουν από το Φάληρο, στη λεωφόρο Συγγρού 340…

Γιατί βγαίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία on air

Το διαδικτυακό κανάλι αναμένεται να βγει στον αέρα με εξάωρο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την πολιτική συγκυρία, αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας.

Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια. Οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια: Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego». Έπεται ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα