«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά!

Χωρίς κατηγορία

Η TEXNIS GENESIS με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά ετοίμασε και θα παρουσιάσει σε συνεργασία με την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου την θεατρική παράσταση: «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ» σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων όλα ζωντανεύουν, τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια, το τσαγερό, ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν με όμορφα τραγούδια, χορογραφίες, άφθονο γέλιο και συγκίνηση και μας διδάσκουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Η ιστορία μας αρχίζει όταν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το Τέρας που κατοικεί στο κάστρο εξαναγκάζει την Πεντάμορφη Μπελ να μείνει μαζί του. Καθώς περνούν οι μέρες η Μπέλ, με μεγάλη έκπληξη, ανακαλύπτει την ευγενική ψυχή του και τα χαρίσματά που σιγά σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση . Όταν μετά από πολλές περιπέτειες η Μπέλ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και συμβαίνει το θαύμα.

Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει στον ιστορικό χώρο του ΙΝΤΕΑΛ χωρητικότητας 700 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου 46.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα & σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Διεύθυνση Παράγωγης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μουσική επένδυση : ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Στίχοι Τραγουδιών : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Χορογραφίες : ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Σκηνικά – Κοστούμια : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Εκτέλεση Παραγωγής : TEXNIS GENESIS

Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ  : ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ

Παραστάσεις : Κάθε Κυριακή στις 11.40 πμ από 5/2 

Γενική είσοδος : 10 ευρώ – ανέργων,πολύτεκνων, συν/χων 8 €

ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) – 210 3826720

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα