Εργασιακός Μεσαίωνας! Ο διευθυντής ΣΕΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ κ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ μηνύει τους εργαζόμενους και καλύπτει τους εργοδότες!

Χωρίς κατηγορία

Σε καταγγελία εργαζομένου για μη καταβολή αποζημίωσης απολύσεως και εξόφληση αδείας και επιδόματος αδείας, απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ο κ Κουναλάκης διευθυντής του Σώματος Επιθεώρησης Πειραιά με τις ευλογίες του πρώην ειδικού γραμματέα κ ΣΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ που παραιτήθηκε-εκδιώχθηκε όταν ανέλαβε υπουργός Εργασίας η κ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ,  μήνυσε τον εργαζόμενο για τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του!

Ο εργαζόμενος έγκαιρα και πριν ο κ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ με πόρισμα του, απαλλάξει την καταφανή απο μέρους των ΕΛΤΑ καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας και μάλιστα διαπράττοντας  το αδίκημα της απάτης επι δικαστηρίω, είχε καταγγείλει την συγκάλυψη των ΣΟΥΚΟΥ και ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ στον υπουργό Εργασίας κ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ο οποίος διέταξε έρευνα η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 33148/9940 στις 18/07/2016.

Ο κ Κουναλάκης για να αποφύγει τις πειθαρχικές αλλά και ποινικές ευθύνες που προκύπτουν απο έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις υπερ του εργαζομένου και με την κάλυψη πάντα του πρωην ειδικού γραμματέα κ ΣΟΥΚΟΥ, υπέβάλλε μήνυση στον εργαζόμενο!

Αραγε ο κ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ που διαδέχθηκε τον κ ΣΟΥΚΟ γνωρίζει τα γεγονότα? Και τι έχει να πει για την ουσία της καταγγελίας του εργαζόμενου? Συμφωνεί με τον κ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ και τον κ ΣΟΥΚΟ που συγκάλυψαν για μια ακόμη φορά τα αμαρτωλά ΕΛ.ΤΑ?

Θα επανέλθουμε….

 

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα