Γιώργος Αυτιάς: Δημοσιογραφία ή πολιτική; Ο κύβος ερρίφθη

Χωρίς κατηγορία

Ο κύβος ερρίφθη. Όσοι περίμεναν να δουν το όνομα του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., το πιθανότερο -μέχρι στιγμής- είναι να αντικρίσουν αυτό της, επίσης δημοσιογράφου, Βίκυς Φλέσσα.  Για τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να συνεχίσρι στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου ο Γιώργος Αυτιάς, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή μάλλον απογοητεύει όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για πιθανούς αντικαταστάτες του ή ακόμα και τηλεοπτικούς του αντιπάλους που προσδοκούσαν να απαλλαχθούν από τη μόνιμη κυριαρχία του στις τηλεθεάσεις της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να σχολίασε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του πως αποτελεί απάντηση σε όσους δεν τον ήθελαν στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είχε ταράξει τα νερά, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανακοινώσει ήδη τους 41 από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές και το όνομα που απομένει να ανακοινωθεί θα είναι γυναικείο (λόγω ποσόστωσης). Όπως προαναφέραμε, πιθανότατα πρόκειται για τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ -hello, πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπο προσκείμενο στην αντιπολίτευση που το βλέπουν κιόλας ελάχιστοι- Βίκυ Φλέσσα.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα