Από τα έδρανα της Νομικής….. στο τραγούδι! η πριγκίπισσα της Ελληνικής ποπ!

Χωρίς κατηγορία
Η επιτυχία ήρθε νωρίς για τη Δήμητρα Παπαδέα, κατά κόσμον Demy. Στα 26 της χρόνια έχει ήδη σημειώσει σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός  το τραγούδι «Μία ζωγραφιά» που πρωτοερμήνευσε το 2011 μαζί με τον Μηδενιστή έχει 8.500.000 εκατομμύρια views στο Youtube. Από τα φοιτητικά έδρανα της Νομικής πέρασε στο τραγούδι και η επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της μουσικής φαίνεται προδιαγεγραμμένη. Οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για το νέο αστέρι της pop σκηνής, ενώ οι καθηγητές της στη Νομική σχολή Αθηνών, μιλούσαν για μία μελλοντική άξια εκπρόσωπο της μάχιμης δικηγορίας. Η Demy όμως είχε βάλει πλώρη για το δικό της όνειρο: Προχωρά στο τραγούδι και ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της EUROVISION!
Ανέκαθεν εξάλλου η μουσική ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ταυτόχρονα με την άλφα βήτα στα 5 μου χρόνια μάθαινα και πιάνο». Τα τραγούδια της «Ζωγραφιά» και το «Μόνο μπροστά» βρίσκονταν καθημερινά στα playlists των ραδιοφώνων  και η νεαρή κοπέλα με τα καταγάλανα μάτια και τη μουσική παιδεία έχει ήδη σημειώσει σημαντικές συνεργασίες με τον Μηδενίστη, τον TNS, τον σκηνοθέτη των επιτυχιών της Κωνσταντίνο Ρήγο αλλά και τον καλό της φίλο Oge. Aνήκει στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records του Πάρη Κασιδόκωστα και ομολογεί πως η επιτυχία ήρθε ξαφνικά στη ζωή της. Η Νομική πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν ο Μηδενιστής την ανακάλυψε και της πρότεινε να συνεργαστούν.

Η ίδια παραδέχεται πως αγαπάει τη δικηγορία και θα φροντίσει να πάρει λίαν συντόμως το πτυχίο της αλλά πως η μουσική αποτελεί πλέον μονόδρομο για εκείνη. Με καταγωγή από τη Μάνη και μεγαλωμένη στη Νίκαια από οικογένεια διακεκριμένων Νομικών (τόσο ο πατέρας της όσο και η μεγάλη της αδερφή ασκούν ενεργά τη Δικηγορία) αποφάσισε να ακολουθήσει και η ίδια τις Νομικές επιστήμες (εισήχθη στη Νομική Αθηνών με 19.100 μόρια). Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη και έτσι οι αίθουσες του πανεπιστημίου αντικαταστάθηκαν από studio ηχογράφησης και η μελέτη του Δικαίου από μουσικές νότες.

Οι δικοί της άνθρωποι σεβάστηκαν την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και την υποστηρίζουν!

Με την Demy φιλοδοξεί φέτος η ΕΡΤ να πάρει τη ρεβάνς στη Eurovision. H «πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ», όπως αποκαλούν συχνά τα media τη νεαρή τραγουδίστρια, θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με στόχο να ξαναφέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα.
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα