Αθλητικά

Η μεταγραφή ξένου για την οποία γινόταν λόγος τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Ο αρχηγός της εθνικής Μαυροβουνίου, Βόιν Τσάσιτς, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Χθες επισημοποιήθηκε πως η έδρα του Παναθηναϊκού για τον τελικό του League Cup θα είναι το ΟΑΚΑ και κόσμος και διοίκηση είναι “τρελαμένοι” ώστε να ξαναδούν τον Παναθηναϊκό να σηκώνει τίτλο στο βόλλευ μετά από 9 χρόνια. Με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα στη διεθνή αγορά και συμφώνησε με τον 29χρονο Μαυροβούνιο. Ο Κάσιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία του από την Budvanska Rivijera Budva του Μαυροβουνίου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Sahinbey Belediye, μετέβει στη Γαλλική και την Rennes Volley 35, στο Ιράν όπου φόρεσε τη φανέλα της Samen Khorasan VC και της Sarmayeh Bank Tehran, και εν τέλη επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Ziraat Bankası Ankara και της İnegol Belediyesi.

Με αυτή τη μεταγραφή αλλά και το υπάρχον υλικό, ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε τρεις τελικούς. Ο ένας είναι γεγονός και μένει να δούμε κατά πόσο αυτή η ομάδα είναι πλέον σε θέση να μπει στο δίπολο Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ οι οποίοι μονοπολούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα