Μπακς και Κινγκς θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα για αγώνες μπάσκετ σε φυλακές

Αθλητικά

Οι Μπακς και οι Κινγκς θα συμμετάσχουν σε ένα νέο πρόγραμμα του ΝΒΑ με αγώνες σε φυλακές, στέλνοντας παίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου τους για να αλλάξουν την οπτική του κόσμου για τους φυλακισμένους.

Το ΝΒΑ πρωτοπορεί ξανά, έχοντας αυτή τη φορά την βοήθεια των Μπακς και των Κινγκς. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν από το σάιτ “The Undefeated”, οι δύο οργανισμοί θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα του ΝΒΑ “Play For Justice”, που θα γίνει σε φυλακές στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου των δύο ομάδων θα βρεθούν αρχικά σε σωφρονιστικά ιδρύματα για να ενημερωθούν και κατόπιν θα διοργανώσουν αγώνες διάρκειας μίας ώρας, όπου τα μέλη του οργανισμού θα έχουν ρόλο προπονητή, ενώ ενδεχομένως κάποιοι παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στόχος του προγράμματος είναι να δώσει φως στις ιστορίες των φυλακισμένων και την ελπίδα τους να βρουν την λύτρωση, προκειμένου να φύγει από πάνω τους το στίγμα που ακολουθεί όσους έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν.
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα