Κυριάκος Παπαδόπουλος στο δρόμο για Κίνα

Αθλητικά

Μετά από μια δεκαετία στα γερμανικά γήπεδα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φαίνεται πως κάνει… στροφή στην καριέρα του. Η Σανγκάη Σενχούα από την Κίνα θέλει τον Έλληνα στόπερ και έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον Έλληνα στόπερ.

Αν και αρκετές φορές κυκλοφόρησαν φήμες τα προηγούμενα χρόνια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με το Αμβούργο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Από τον Οκτώβριο, όμως, ο Έλληνας διεθνής ανακοινώθηκε πως θα προπονείται με την U-21 του Αμβούργου καθώς είχε δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η Η Σανγκάη Σενχούα αποτελεί μια πολύ μέτρια ομάδα αφού στο πρωτάθλημα Κίνας τερμάτησε 13η τη σεζόν που μας πέρασε. Το μοναδικό αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτή αγωνίζεται ο Ιταλός σταρ Στεφάν Ελ Σαράουι. Ας ελπίσουμε πως ακόμα και έτσι ο Έλληνας στόπερ, που εκτός των άλλων ταλαιπωρήθηκε ατα τελευταία χρόνια από πολλούς τραυματισμούς, θα βρει ξανά τα πατήματά του που τον είχαν φέρει στην ελίτ των ευρωπαίων αμυντικών τα προηγούμενα χρόνια.

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα