Αληθινή η φωτογραφία Καλάθη-Βουγιούκα

Αθλητικά

Η φωτογραφία που απεικονίζει τους Νικ Καλάθη και Ίαν Βουγιούκα να κρατούν το επίμαχο μπλουζάκι σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού δεν αποτελεί προϊόν φώτοσοπ.

Ευσταθεί ο σάλος που προκλήθηκε από την φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και απεικονίζει τους Νικ Καλάθη και Ίαν Βουγιούκα να κρατούν ένα επίμαχο μπλουζάκι κατά την επίσκεψή τους σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Ρόδο.

Αρχικά, το γεγονός ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία και ότι δεν αποτελεί προϊόν φώτοσοπ το επιβεβαίωσε (ή έστω δεν το διέψευσε) κατά κάποιο τρόπο ο ίδιος ο Ίαν Βουγιούκας, με ανάρτησή του στα social media.

Σε δεύτερο βαθμό, η πλήρης επιβεβαίωση ήρθε από τους οπαδούς του συνδέσμου του Παναθηναϊκού της Ρόδου, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, τονίζοντας μάλιστα ότι οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με το μπλουζάκι χωρίς να το έχουν αντιληφθεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στη διάρκεια της πολυετούς του καριέρας, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, παραμονές του ντέρμπι.

Από την άλλη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος επίσημα, αν και έκανε retweet την ανάρτηση του συμπαίκτη του στο Twitter.
πηγη

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα