Αθλητικά Άλλα Σπορ Στίβος

Ακύρωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου

Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου και διοργανωτές αποφάσισαν από κοινού την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που ήταν προγραμματισμένο για τις 26-30/8.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Η Γαλλία έχει μεγάλα “τραύματα” από την υπόθεση του κορονοϊού και όπως αποφασίστηκε δεν είναι σε θέση να διοργανώσει άρτια το φετινό Ευρωπαϊκό. Ενώ οι περισσότερες ομοσπονδίες μεταθέτουν μεγάλους αγώνες για το 2021 οι Γάλλοι ζήτησαν για οικονομικούς λόγους να μην αναβληθεί αλλά ν’ ακυρωθεί το Ευρωπαϊκό.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παρίσι 2020. Ελπίζαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους αθλητές ένας σημαντικό γεγονός στο τέλος του καλοκαιριού. Δυστυχώς σήμερα ενημερωθήκαμε από την Οργανωτική Επιτροπή και τη γαλλική ομοσπονδία, πως μετά τις επαφές που είχαν με τις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας, δεν ήταν δυνατό να προχωρήσουν στην διεξαγωγή των αγώνων.

Παρότι λυπούμαστε γι΄αυτή την εξέλιξη, πρέπει να τονίσουμε πως η υγεία και η ασφάλεια αθλητών, αθλητριών, φιλάθλων και εργαζομένων είναι αυτή που προέχει. Θα κάνουμε πάντα ό,τι είναι καλύτερο για τα μέλη της οικογένειας του κλασικού αθλητισμού», είπε μεταξύ άλλων ο Ντόμπριν Καραμαρίνοφ, ο οποίος εκτελεί χρέη προσωρινού προέδρου στην ΕΑ.

Το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη στις 7-8 Μαΐου με θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τους αγώνες που έχουν αναβληθεί.

 

Σχετικά Άρθρα

LaSexta: «Θετικός στον κορωνοϊό ο Τρέι Τόμπκινς»

Σάκοτα: «Τι πιο ρομαντικό, από το να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»!

ZonePress

Φριντέτ-Ράις: Κυκλοφορούν και… οπλοφορούν!

ZonePress
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα