Εκ νέου “εμπλοκή” Κόκκαλη στα μπασκετικά του Ολυμπιακού; Ο ρόλος-κλειδί του Πέτρου Κόκκαλη

Αθλητικά

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συνδέσει τον Σωκράτη Κόκκαλη με τη “στρογγυλή θεά”. Σύμφωνα, όμως, με τωρινές πληροφορίες,  παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Πολλοί, δε, είναι αυτοί που θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή Κόκκαλη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει την έγκριση του… Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος, ότι η “εμπλοκή’ του ονόματος Κόκκαλη στα κοινά του Ολυμπιακού μπορεί να ασκήσει επιρροή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Κάποιοι θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη για την Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει ακόμα περισσότερο το παραπάνω σενάριο.
Μια ενδεχόμενη επιστροφή Κόκκαλη (κι όχι απαραίτητα του Σωκράτη) στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει και αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων βεβαίως, συνεχίζουν οι ίδιοι.  Οι περισσότερες, δε, πλευρές δεν αποκλείουν την σύμπραξη των δύο πλευρών προκειμένου να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με τη φημολογία έγραψε στα social media : «Μακάρι… Εμείς θέλουμε δυνατό τον αντίπαλο μας και όχι κυνηγημένο όπως τον έχουν καταντήσει».

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα