Αθλητικά Άλλα Σπορ Βόλεϊ

Οριστικά τέλος η σεζόν για το βόλλευ

Μετά από συζητήσεις και τηλεδιασκέψεις ήρθε επιτέλους ανακοίνωση για το “τι μέλλει γενεσθαι” για τη φετινή σεζόν στο χώρο του βόλλευ.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Η ανακοίνωση αφορά όλες τις κατηγορίες των γυναικών καθώς και τις κατηγορίες των ανρδών από Α2 και κάτω. Συνεπώς η μοναδική εκρεμότητα στο χώρο έχει να κάνει με τη Volley League των ανδρών, καθώς υπάρχει διαφορετική διοργανώτρια αρχή. Δε διευκρινίζεται, ωστόσο, το τι συμβάνει με την ανάδειξη πρωταθλητή αλλά και με τις ανόδους και τους υποβιβασμούς. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης.”

Σχετικά Άρθρα

Ένας Ολυμπιακός χωρίς χαφ, με σούπερ γκολκίπερ και καλούς μόνο τους στόπερ…

ZonePress

Παναθηναϊκός Blog: Τι έδειξε και τι πρέπει να δείξει

ZonePress

Champions και Europa League τον Αύγουστο με μονά ματς και ουδέτερες έδρες

Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα